HAMRA STREET

HAMRA STREET Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 27 beoordelingen
5 feb 2021 om 21:46 Lekker gegeten, was wel een beetje vet. Bezorging was zo laat dat we moesten opwarmen in de magnetron.
2 feb 2021 om 12:31 Wij hebben de max Angus burger, de kipvleugels op eigen manier en de sajj wrap met sujjok rundvlees besteld. Een enorme aanrader als je even uit de fastfood sleur wil komen en iets nieuws wil proberen. Erg lekker gekruid. De bestelling kwam laat aan.
4 jan 2021 om 22:39 Was HEERLIJK!!
4 jan 2021 om 19:36 Je betaald 41 euro, en dan krijg je drie hele kleine bakjes eten.. Net niet genoeg voor 1 persoon. Dat verwacht je niet als je zoveel moet betalen. Druivenbladeren waren ini mini en mega zuur. De kebbe was lekker, miste wel een saus. De courgette pasta ra
17 dec 2020 om 21:47 Heerlijk!!!
14 dec 2020 om 22:11 Heerlijk gegeten !
30 nov 2020 om 9:07 Het eten was weer heerlijk !
29 nov 2020 om 3:49 ik heb trouwens 2 uur gewacht niet 90 minuten en het eten smaakte alsof ik het zelf had gemaakt totaal niet het geld of de tijd waard gewoon. 1 het eten is niks bijzonders 2 de wachtijd is niet normaal en 3 het is het geld niet waard dusja 3 keer NIKS
19 nov 2020 om 13:32 Had langzaam gegaard rundvlees besteld. Hoewel erg lekker had de hoeveelheid stoofvlees en groenten wel wat ruimer gemogen voor het geld.
15 nov 2020 om 21:21 Eerste keer, en gelijk de laatste keer. Bezorgd na 1.40. Kipvleugels koud en te zoutig, haartje in ons wrap en salade over datum. Al met al slechte ervaring. Verder te duur voor wat je krijgt en mijn telefonisch contact kwamen ze onprofessioneel over.
30 sep 2020 om 20:03 Libanon meets Holland: a very nice acquaintance!
26 sep 2020 om 15:08 Supervers bereid en snel met glimlach gebracht. Aanraderrrr!